Σας  καλωσορίζουμε στο κατάλυμα μας.

Κύριο μέλημά μας και υποχρέωση είναι να διαφυλάξουμε την υγεία των επισκεπτών μας. Με αίσθημα ευθύνης και λαμβάνοντας υπόψιν τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί, θέλουμε να γνωστοποιήσουμε στους πελάτες μας τα κάτωθι:

  1. Οι πελάτες μας θα πρέπει τουλάχιστον στους κοινόχρηστους χώρους να είναι εφοδιασμένοι με μάσκα
  2. Καθημερινα θα γίνεται απολύμανση στους εσωτερικούς χώρους των δωματίων και πολλαπλές φορές μέσα στην ημέρα στους κοινόχρηστους χώρους.
  3. Στα  δωμάτια αλλά και τους κοινόχρηστους χώρους θα υπάρχει αντισηπτικό για λόγους απολύμανσης
  4. Κατά την άφιξη των πελατών θα γίνεται θερμομέτρηση για λόγους ασφαλείας και προαιρετικά καθημερινή θερμομέτρηση εφόσον το επιθυμούν. 
  5. Το πρωινό θα παραλαμβάνεται από τον μπουφέ και θα τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας ή ακόμη θα καταναλώνεται εντός του δωματίου κατά περίπτωση. 

Στη δύσκολη συγκυρία που περνά ο τόπος, ας προσπαθήσουμε υπεύθυνα να ανταποκριθούμε όλοι στους βασικούς κανόνες υγιεινής ώστε αφενός να προστατεύσουμε τους πελάτες και το προσωπικό μας και αφετέρου να δημιουργήσουμε ασφαλείς προϋποθέσεις επισκεψιμότητας.. 

Ευχαριστούμε για την κατανόηση!! 

Εκ της Διευθύνσεως

Παρακαλώ, εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνδέεται με το λογαριασμό σας. Θα σας αποσταλεί ένας κωδικός επιβεβαίωσης. Μόλις λάβετε τον κωδικό επιβεβαίωσης, θα μπορέσετε να επιλέξετε νέο κωδικό για το λογαριασμό σας.

We hope to make your experience at Axiokersa Suites unforgettable.

Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Στείλτε μας email

Tel. +306972415611 / +302551041416

Δείτε επίσης:

Hotel Axieros  Hotel Ktima Kumata

Axiokersa Suites

Δωμάτια

Mail to us

Like us on Facebook